Horpestad Plantesalg

Butikken ligger på Tjøtta, i Klepp kommune, 15 min fra Sandnes.

Horpestad Plantesalg ble startet i 1988 med en ansatt utenom daglig leder Egil Horpestad. Det har blitt drevet som en familiebedrift hvor flere i familien har vært involverte.

Plantesalget har vokst i løpet av årene og flere og flere drivhus har blitt satt opp. Lenge hadde vi egen produksjon av blant annet St. Paulia, hortensia, sommerblomster og egen roseproduksjon dette i tillegg til utsalg.

Men etter hvert ble produksjonen avsluttet og omgjort til større butikk område og hagesenter.

I dag har vi 10 ansatte, åpent hverdager og helger året rundt bortsett fra 17.mai, 1. og 2. juledag og 1. og 2. nyttårsdag.

Butikken består av en snitt avdeling hvor du finner alt av buketter, dekorasjoner og hva du skulle trenge etter bestilling. Stort utvalg av inne blomster, sommerblomster, stauder, vintergrønt, roser og frukttrær. Skulle det hende du ikke finner den spesifikke planten du var på jakt etter gjør vi vårt beste for å skaffe den til deg.

Vi har også et av de største utvalgene av hagemøbler på Jæren som du kan kikke på og prøvesitte i vårt utstillingslokale. Vi har alle hagemøbler på lager.