Horpestad Plantesalg

Butikken ligger på Tjøtta, i Klepp kommune, 15 min fra Sandnes.

Horpestad Plantesalg ble startet i 1988 med en ansatt utenom daglig leder Egil Horpestad. Det har blitt drevet som en familiebedrift hvor flere i familien har vært involverte.

Plantesalget har vokst i løpet av årene og flere og flere drivhus har blitt satt opp. Lenge hadde vi egen produksjon av blant annet St. Paulia, hortensia, sommerblomster og egen roseproduksjon dette i tillegg til utsalg.

Men etter hvert ble produksjonen avsluttet og omgjort til større butikk område og hagesenter.

I dag har vi 10 ansatte, åpent hverdager og helger året rundt bortsett fra 17.mai, 1. og 2. juledag og 1. og 2. nyttårsdag.

Butikken består av en snitt avdeling hvor du finner alt av buketter, dekorasjoner og hva du skulle trenge etter bestilling. Stort utvalg av inne blomster, sommerblomster, stauder, vintergrønt, roser og frukttrær. Skulle det hende du ikke finner den spesifikke planten du var på jakt etter gjør vi vårt beste for å skaffe den til deg.

Vi har også et av de største utvalgene av hagemøbler på Jæren som du kan kikke på og prøvesitte i vårt utstillingslokale. Vi har alle hagemøbler på lager.

Vi bryr oss 

Stolt sponsor av NO LIMITATION

No Limitation er en ettervernsbedrift som hjelper personer med rusfortid, psykiske eller fysiske utfordringer tilbake til en normal hverdag.

Dette gjøres gjennom knallhard fysisk trening og budskapet er ”ingenting er umulig” og ”smerte er ingenting”.

Programmet avsluttes med at de som ønsker kan være med å gjennomføre det knallharde sykkelrittet Den Store Styrkeprøven, Trondheim – Oslo, på sykkel i juni.

Tett individuell oppfølging og trening flere dager i uken har gitt resultater ingen andre har vært i nærheten av.

Ingen som har vært igjennom 12 måneder ettervern med No Limitation har vendt tilbake til en hverdag med rus.

I Norge i dag er det ingen gode offentlige tilbud til de som nettopp har blitt rusfrie, og derfor vender mange tilbake til gamle miljøer og dårlige vaner.

No Limitation er drevet av ildsjeler som bruker veldig mye tid på å gjøre hverdagen bedre for mange, men de trenger også økonomisk støtte.

Vi er stolte av å være en av sponsorene som bidrar til at No Limitation kan drives videre, og at enda flere kan få plass i ettervernsgruppen i årene som kommer. Vi ønsker alle deltakerne lykke til på mange tøffe treninger og gleder oss til å se bilde av en sliten gjeng som har gjennomført Trondheim-Oslo i juni 2015.

No Limitation - Discover What You Can * Logo

Sjekk ut Nolimitation sin nettside
www.nolimitation.no